• Slider 1

  Onze pijlers

  • Snelle interventies
  • Persoonlijke aanpak
  • Innovatieve technologieën
  • Veiligheid en gezondheid
  • Duurzaam afval- en milieubeleid
  Bekijk onze diensten
 • Slider 2

  A-I-C

  Denkt met U mee !

A-I-C

All Industrial Cleaning is een Belgisch familiebedrijf met jarenlange ervaring in de Industriële cleaning.

A-I-C is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf met een grote expertise op het gebied van industriële, chemische en manuele reiniging. We blijven bovendien investeren in snellere en veiligere technieken om onze cleaning te optimaliseren, dit steeds met aandacht voor veiligheid, milieu, budget en de wensen van onze klanten.

AIC

AIC-Chemical BV

AIC-Chemical BV is een nieuwe tak van A-I-C BV, die al jaren reinigingsdiensten aanbiedt op het gebied van vacuümtechnieken en hogedrukreinigingen.

AIC-Chemical BV omvat de volgende disciplines:

 • Het technisch chemisch reinigen van procesinstallaties
 • Het beitsen en passiveren van roestvrij staal
 • Het decontamineren en stoommonitoring van proces units
 • Het online reinigen van verbrandingsinstallaties, zoals boilers, fornuizen, bio verbrandinginstallaties, krachtcentrales
 • Het onderzoeken van vervuiling in eigen laboratorium


Bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd onder voortdurende laboratorium controle met een volledig ingericht mobiele laboratorium unit.

Neem een kijkje op de website www.aic-chemical.com voor meer informatie.

AIC-chemical
AIC

+32 9 342 91 29

Polfliet Ludwig:   +32 474 28 57 12

Polfliet Thijs:       +32 485 36 39 23

Snelle Interventies

Wij maken er een erezaak van …

U bij dringende oproepen direct te kunnen bijstaan !

Wij bieden onze klanten een snelle, flexibele en kwaliteitsvolle service aan. Kenmerkend hiervoor is dat wij 7 dagen op 7, 24 u per dag ter beschikking staan. Bij elk soort van calamiteiten, ongevallen en dringende oproepen zijn we steeds beschikbaar. We hebben permanent een aantal medewerkers en wagens ter beschikking waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn om het probleem te verhelpen.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

A-I-C denkt met U mee, we komen ter plaatse om de werkzaamheden te analyseren en een werkbespreking te houden, om zo de meest optimale uitvoering van Uw cleaning te garanderen. Wij streven ernaar om aan al onze klanten een oplossing op maat aan te bieden. Flexibiliteit gekoppeld aan een snelle service zijn hierbij onze grootste troeven. Onze medewerkers zijn multidisciplinair opgeleid waardoor ze ingezet kunnen worden bij diverse manuele werkzaamheden.

Innovatieve Technologieën

Innovatieve technologieën

A-I-C biedt zijn klanten mobiele en moderne reinigingssystemen, die aangepast zijn aan de hedendaagse bedrijfscultuur ! We streven naar een optimaal resultaat en gebruiken de nieuwste innovaties in het mechanisch reinigen, rekening houdend met de wensen van de klant !

veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid zijn belangrijke pijlers in onze onderneming ! Onze preventiedienst ziet erop toe dat ons veiligheids- en gezondheidsbeleid strikt toegepast wordt. We kiezen bij elke opdracht steeds voor de veiligste oplossing en dit zonder in te boeten aan efficiëntie en kwaliteit. Bij elke interventie gebeurt een risicoanalyse, waarna de nodige PBM´s worden voorzien om onze operatoren te beschermen. Zo beschikken wij ook onder andere over een Life Support Unit .

Duurzaam afval- en milieubeleid

Wij investeren in een beleid dat gericht is op de duurzame en correcte verwerking van afvalstoffen.

Hiervoor hebben we een kwaliteitsborgingssysteem geïntegreerd in de dagelijkse werking van ons bedrijf. Op die manier kunnen wij de afvalstromen in kaart brengen en ingrijpen waar nodig. Onze onderneming is erkend als inzamelaar en vervoerder van gevaarlijke en niet gevaarlijke en dierlijke afvalstoffen.

Wij adviseren onze klanten steeds over de duurzaamste en economisch voordeligste bestemming voor de afvalstoffen. Wij werken hiervoor samen met erkende verwerkers. Wij voeren ieder transport uit en voorzien de nodige documentatie conform de wetgeving. Onze chauffeurs zijn in het bezit van een ADR-rijbewijs en onze wagens zijn ADR-vergund.

DUURZAAM
100%
CORRECT
100%
KWALITEITSBORG
100%
ECONOMISCH VERANTWOORD
100%

ONZE CERTIFICATEN

A-I-C certificaten A-I-C certificaten A-I-C certificaten A-I-C certificaten
Top